De digitale generatie en Internetveiligheid: een jongerenperspectief

UITNODIGING

Graag nodigen wij u uit voor de volgende bijeenkomst
De digitale generatie en Internetveiligheid: een jongerenperspectief

Jongerendebat met Arda Gerkens (Tweede Kamerlid SP) en Martijn van Dam (Tweede Kamerlid PvdA)

Vrijdag 20 mei | 15:00 – 18:00 | HvA, Gebouw Leeuwenburg, Weesperzijde 190, Amsterdam

Steeds meer huishoudens zijn 24 uur per dag online. Jongeren maken van die verbinding dankbaar gebruik. Er wordt al gesproken van een digitale generatie. Een generatie die wezenlijk anders met media omgaat. En een generatie waar (overheids)instanties zich in toenemende zorgen over maken.
Want kennen jongeren de gevaren van het medium? En weten ze zich er tegen te wapenen?


Op vrijdag 20 mei organiseert de Safe Internet Foundation in samenwerking met studenten van de Hogeschool van Amsterdam een bijeenkomst over jongeren en internetveiligheid.

Programma

– 15:00 uur Ontvangst; met koffie en thee
– 15:30 uur Presentaties; studenten Interactieve Media presenteren hun awareness-campagne voor veilig internetten.
– 16:00 uur Debat; aan de hand van vier stellingen over internet en jongeren gaan de HvA-studenten met het publiek in debat over het spanningsveld tussen vrijheid en veiligheid op internet.
– 17:00 uur Borrel

U kunt zich aanmelden door onder vermelding van ‘Digitale Generatie en Internetveiligheid’ een mail met uw contactgegevens te sturen naar info@sif.nl. Na aanmelding ontvangt u nog een uitgebreid infosheet.

Informatie
Klik hier voor een routebeschrijving.
Achtergrondinformatie over de bijeenkomst vindt u op: www.epn.net en www.sif.nl. Mocht u nog vragen hebben over de bijeenkomst neemt u dan contact op met Maurijn Keulen. Dat kan per mail (maurijn.keulen@sif.nl) of per telefoon (070-4277622).

Share