11 maart 2008: Boekpresentatie Eva Kol, Hyves

Boekpresentatie: Eva Kol, Hyves, Utrecht: Kosmos Uitgevers, 2008.
Locatie: De Waag, Theatrum Anatomicum, Nieuwmarkt Amsterdam
Datum: Dinsdag 11 maart 2008
Tijd: 17.00u
Vrij entree.

Vanaf deze maand ligt het boek ‘Hyves’ in de winkels. Het is het eerste boek over de 6-miljoen leden tellende netwerksite Hyves en is geschreven door oud-Hyves-medewerker Eva Kol. De publicatie wordt op dinsdag 11 maart om 17u gepresenteerd, in het Theatrum Anatomicum van De Waag te Amsterdam.

Programma (start om 17u):

– Presentatie van het boek ‘Hyves’ door Eva Kol

– Vraaggesprek met Eva Kol door media theoreticus Geert Lovink, met vragen uit het publiek

Aansluitend borrel.

Meer informatie over het boek vindt u in onderstaand persbericht en op de Hyves-pagina http://hyvesboek.hyves.nl.
Voor informatie en recensie-exemplaren kunt u contact opnemen met: Kosmos Uitgevers, afdeling marketing, tel.: 030-234 93 11, fax: 030-234 92 74. E-mail: promotie@kosmosuitgevers.nl


****

PERSBERICHT
Always in touch with your friends
Hyves door Eva Kol

Drie jaar geleden had niemand nog van Hyves gehoord. Inmiddels is ‘we hyven’ net zo’n gevleugelde uitspraak geworden als ‘we bellen, faxen of mailen’… Hoe kon een klein internetbedrijf zo snel uitgroeien tot het populairste vriendennetwerk in Nederland, met een paar miljard pageviews per maand? Oud-medewerker Eva Kol dook in de korte geschiedenis van Hyves en maakte de balans op.

Bijna 6 miljoen leden heeft Hyves en wie denkt dat dat allemaal jongeren zijn vergist zich. Ook boven de dertig weten steeds meer mensen vrienden en contacten via Hyves te vinden. En niet alleen maar voor de gezelligheid; voor veel bedrijven is netwerken via Hyves big business! Zo promoot Kosmos boeken over eten en drinken via http://ikookook.hyves.nl/ en heeft onze premier maar liefst 65.047 Hyves-vrienden. Maar je kunt ook lid worden van de communities van de Lama’s (234.621 leden) of Antidierenleed (93.515 leden) of je
aansluiten bij de Brilliant Brunettes (64.354 leden).

Waarom heel Nederland verslaafd is aan Hyves beschrijft Eva Kol in Hyves. Diep hoefde de auteur niet te spitten. Als oud-stagiair en -medewerker kent ze de oprichters van dichtbij en het bedrijf van binnenuit. Dat maakt de verhalen die zij opdiept extra boeiend. Want wie zijn Raymond Spanjar en de zijnen, wat is het geheim achter hun megasucces, wat kun je allemaal met Hyves, welke bekende hyvers zijn er en hoe zet je het digitale netwerk in voor je eigen bedrijf?

Antwoorden op deze vragen en meer maken dat Hyves een prachtig inkijkje biedt in een dotcombedrijf dat wél succes blijft boeken. Boeiend om te lezen dus, ook als je nog geen Hyves-profiel hebt aangemaakt.

Hyves – Eva Kol
Paperback, 192 pagina’s
ISBN 978 90 215 2623 2
Prijs € 9,95

Kosmos Uitgevers
(030) – 234 93 11
info@kosmosuitgevers.nl
www.kosmosuitgevers.nl

Maliebaan 74
3581 CV Utrecht

Postadres:
Postbus 13288
3507 LG Utrecht

Share