Update: we hebben twee vacatures!

Het Instituut voor Netwerkcultuur zoekt een projectmanager met talent voor fondsenwerving.

Je initieert en schrijft projectvoorstellen in de context van de onderzoeksagenda van het lectoraat. Je schrijft subsidieaanvragen en verzorgt de documentatie voor de verantwoording aan subsidiegevers en sponsors en draagt zorg voor een goede inbedding van de projecten in de organisatie, met een heldere toedeling van verantwoordelijkheden. Je dient inhoudelijk sterk te zijn en in staat om de verbinding te maken met de verschillende gebieden van digitale cultuur en kunst. Je zult in staat moeten zijn maatschappelijke relevantie te kunnen signaleren en te ontwikkelen. Je draagt samen met de andere projectmanager zorg voor een goede documentatie van de activiteiten en de resultaten van de projecten, ten behoeve van de kennisopbouw en –verspreiding, bouwt aan de uitbreiding van het netwerk binnen het veld van de netwerkcultuur, digitale media en creatieve industrie.

Daarnaast is er een vacature van 0,6 fte voor een projectmedewerker.

Lijkt dit je wat?
Kijk voor de vacature Projectmanager hier (sluitingsdatum: 23 maart).
Meer over de vacature Projectmedewerker vind je hier (sluitingsdatum: 31 maart).

Share