Presentatie Unlike Us-app 14 maart

Kom naar de presentatie van de Unlike Us-app donderdag 14 maart. De app bevat tien toegankelijke Nederlandstalige artikelen vol filmpjes, discussiepunten en leestips over sociale media en de kansen en gevaren voor bouwers en gebruikers. De app is gebaseerd op de Unlike Us Reader, een uitgebreide verzameling essays die als boek bij het lectoraat Netwerkcultuur van de HvA verschijnt. In deze essays stellen designers, programmeurs, communicatiestrategen en onderzoekers de vraag: ‘Sociale media – deelnemen of afwijzen?’

Theo Ploeg, cultuursocioloog en CMD-docent, Geert Lovink, lector Netwerkcultuur en Marc Stumpel, oud-CMD-student en redacteur van de app presenteren de iPad-versie van de artikelen. Vervolgens kan iedereen meedoen aan de quiz ‘Hoe goed ken jij je eigen Facebook-profiel?!’. De winnaars kunnen leuke prijzen winnen, waaronder een toegangskaart voor de Unlike Us #3-conferentie op 22 en 23 maart.

Voor iedere bezoeker ligt bovendien een gratis exemplaar van de Unlike Us Reader klaar! Daarnaast is de app voor hen zonder iPad ook als PDF leesbaar:

http://unlikeus.dmci.hva.nl/wp-content/uploads/uu-magazine.pdf

Wanneer: 14 maart 2013 van 17.00-18.00 uur
Waar: Medialounge, Theo Thijssenhuis, HvA (Wibautstraat 2-4, Amsterdam)
Entree gratis

bekijk hier de flyer: Flyer